čtvrtek 30. června 2016

Unboxing 1

Ahoj čtenáři, 

opět jsme neodolali a máme další přírůstek do naší knihovničky.
Tentokrát je koupena z databáze knih od někoho, kdo jí již nechtěl.
Musím říct, že to byla opravdu dobrá koupě, nevím přesně kolik, ale stála zhruba polovinu svojí původní ceny, což je dost dobré a to i s poštovným.
Tak jdeme na to.








Ano, ano, jedná se o knížku Všude kolem černý les, kterou si M. tak moc přál a mě po přečtení anotace také zaujala. 

Anotace: Leonoře je šestadvacet a píše docela úspěšné detektivky. I když žije osaměle, je se svým způsobem života spokojená – až do dne, kdy dostane nečekané pozvání na předsvatební rozlučkový víkend své bývalé přítelkyně Clare, kterou deset let neviděla. Leonora po dlouhém váhání pozvání přijme a ocitá se s hrstkou dalších lidí – s nimiž má společné hlavně to, že se všichni znají s Clare – v extravagantním skleněném domě kdesi na anglickém venkově. A zanedlouho se začnou dít podivné věci. V Leonoře vzrůstá napětí, až se druhého večera rozhodne, že se hned ráno vrátí do Londýna. Jenže v noci dojde k osudné události…
…NAVŠTÍVÍ SMRT
Lenora se probudí s těžkým zraněním v nemocnici – a dozvídá se o vraždě. Její pokoj hlídá policie: chrání ji před někým, nebo ji hlídají jako vězně? Aby mohla odpovědět, musí si vzpomenout, co se vlastně během víkendu přihodilo. Dokáže se oprostit od pocitu viny a odhalit skutečné motivy a skutečného vraha? Najde odvahu, aby se svěřila s tajemstvím, které dosud nechala pohřbeno v minulosti?

Mějte krásné slunné dny,
Knižníci Vo

5 komentářů:

  1. Taky ji mám doma a moc se těším, takže jsem rozhodně zvědavá i na vaše dojmy :)
    Mějte se krásně

    OdpovědětVymazat
  2. Já na Databázi knih nakupuji nejraději, protože ty ceny tam jsou prostě kolikrát skvělé, i když jde o knihy z druhé ruky. Navíc se mi líbí myšlenka, že knihy za sebou už něco mají :)

    OdpovědětVymazat
  3. Databáze je na nákupy opravdu dobrá :) Pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkný přírůstek, jsem zvědavá na dojmy, jelikož se sama brzy chystám knihu pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý výběr, knihu si chci taky brzy přečíst. :)

    OdpovědětVymazat